Tuesday, August 28, 2012

California part two

Efter att Kate hade åkt hade vi ju egentligen sett alla sevärdheter, så vi kunde luta oss tillbaka och njuta av att bara vara i Californien. Vi satt mycket på restauranger och barer, nåt vi inte hade kunnat göra med Kate eftersom hon inte hade id. Hollywood blev det nästan varje kväll, varvat med L.A Live, downtown, K-town, Beverly Hills, Pasadena, OC och några andra ställen utanför Los Angeles dit vi kunde åka eftersom Hennas systers pojkvän hade bil och tog med oss på utflykter ;) Träffade också mycket av Hennas vänner, så dem umgicks vi också med en hel del.
Här gick rättegången mot Michael Jacksons läkare.
 
Huntington Botanical Gardens. Vi valde den varmaste dagen att åka dit, så vi fick svalka oss inomhus i luftkonditioneringen emellanåt.
 På exakt det här stället spelades en av mina favoritfilmer in, The Wedding Planner! I The Japanes Tea Garden i Huntington.
 Kaktus!
Pub i Hollywood, på Walk of Fame
Det är ingen myt att det bara är filmmänniskor som hänger i Hollywood, festade till exempel med en producent och en kameraman en kväll. Den här av den klängigare sorten.
Bjöd över några av Hennas kompisar några kvällar.
 Santa Barbara!
 På väg hem från Santa Monica dit vi åkte med Henna och Sini för att shoppa och bara hänga. Frozen Yoghurt är bäst :)
 Bar/restaurang på Sunset Boulevard!
Laguna med Sini
 Laguna med Henna
 Bar i Hollywood

 L.A Live
 The Grammy Museum
Downtown Los Angeles
 
Spenderade en dag hos Sinis pojkvän och hans rumskompis i yberdowntown med pool på taket!
Är nåt alldeles extra att simma med skyskraporna framför näsan
 Måste testa Jansers Prinsessan på ärten-säng med utsikt över Hollywood-skylten från fönstret. Nejdå, jag är inte avundsjuk. Inte på poolen och inte på lägenhetens läge. Och inte på sängens höjd heller. Kunde röra taket när jag stod upp...
 
Det finns en bar uppe på hotellet The Standards rooftop, dit vi slapp in en stjärnklar kväll. Skyskraporna runt omkring oss glittrade i natten mitt i Los Angeles downtown medan poolen lyste djupblå. (Ja, det fanns en pool vid baren)



En bar jag absolut rekommenderar för den som befinner sig i Los Angeles! Lite dyr kanske, men absolut värt det.
 
 Dags att packa!
 
 

Sista dagen spenderade vi i Beverly Hills på Beverly Drive och Rodeo Drive, där vi gick omkring bland lyxaffärerna och hade brunch innan vi åkte till flygfältet.

(Beverly Hills in my heart, ni skulle sett alla lyxbilarna där! Vilka ni ju vid det här laget vet att jag är svag för)

No comments:

Post a Comment