Tuesday, July 24, 2012

Surprise date

På lördagen var det dags för min överraskningsdejt. Ryan plockade upp mig hemifrån i mörk kostym, här kommer några bilder som Amy mer än gärna knäppte i trädgården, haha:


Sen bar det av i (jag vet, jag säger det igen,) hans röda sportbil. Jag visste fortfarande inte vart vi skulle och han wouldn't berätta heller innan vi kom fram. Åkte till downtown Minneapolis och körde omkring lite, otroligt vackert i skymningen. Sen körde han upp framför en restaurang, där det omedelbart uppenbarade sig en man i kostym som öppnade bildörren åt mig och en annan på Ryans sida som tog hand om bilnycklarna och bilen. Det stod två limousiner utanför och flera stycken svarta "korta limousiner", if you know what I mean.. Vi gick in och alla som jobbade där öppnade dörrarna åt oss och var klädda i antingen svart kostym eller svart klänning. Vi blev visade till vårt bord och beställde förrätt och vin. Till middag hade vi en enorm hummer. De rullade fram ett långt bord till oss där de tog ut allt hummerkött ur skalet mitt framför oss och lade det upp på ett serveringsfat och dekorerade det. Wow, det var himmelskt gott.
Ta själv en titt på menyn, specialiserade både på skaldjur och kött!http://www.mannyssteakhouse.com/menus/minneapolis/dinner.php


Efter middagen satte vi oss i lounge utrymmet, otroligt coolt ställe, inredningen är super häftig och atmosfären speciell. Beställde drinkar och satt där resten av kvällen. Kul att få gå nånstans där man verkligen förväntas klä upp sig!

Vi hade en super nice kväll!

2 comments:

  1. Var var det ni åt hummer sa du? Inga bilder på stackarn? Jag börjar tro att det var på Bubba Gump Shrimp Company i MOA! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, inte riktigt! Manny's Steakhouse, det står ju i länken jag la med på menyn :)

      Delete