Thursday, October 13, 2011

What I love about America, Part One

Cup holders.
Överallt. I bilen mellan förarsätet och passagerarsätet. Längst bak i Bens bil vid tredje bänkraden. På barnens bilstolar. Inbyggda i båtens soffor och bord. I barnens vagn och kärra. Till och med på vissa väskor. Överallt!
Och de behövs. Springer du in efter en dricka för bilresan kommer du inte ut med en plastflaska utan ett plastglas/pappersmugg med plastlock och sugrör. Se den rulla omkring i baksätet om det inte vore för cup holders!
På de flesta restauranger får du fylla på din dricka gratis hur många gånger du vill, så man är ju dum om man inte fyller på den just innan man åker. Hur kan du göra det om det inte vore för bilens cup holders?
Alla som sett Bridesmaids vet vad jag snackar om. Miranda som inte är Miranda i filmen är i blåsten. Varför det? Jo, för att hon får en drink men har ingen cupholder i bilen! Shit happens.
Kaffe på morgonen. Ingen hinner dricka sitt kaffe hemma, inte ens jag. Det hälls direkt i en take away-mugg och dricks i bilen.
Och får man extra bråttom på morgonen och behöver äta sin youghurt i bilen har jag märkt att cupholders är perfekta juggisholders också!



I love cup holders!

3 comments:

  1. Sluta äta och dricka när du kör! Det är INTE en FÖRMILDRANDE omständighet att i stå i rätten och säga att man inte hann äta hemma när man just har manglat en skunk och en 100-åring för att man hade yuggisburken i ena handen och skeden i andra i stället för båda labbarna på ratten!
    Morr!

    ReplyDelete
  2. Det är därför det är så bra med cupholders, så att jag inte behöver hålla i burken! Dessutom har man gott om tid att äta i trafikljusen.

    ReplyDelete
  3. You are already soooo American!

    ReplyDelete