Friday, October 21, 2011

What to choose?

Allt händer på samma gång. Så är det alltid. Så det gäller att välja och välja bort, men hur vet man om man gör rätt val? Man chansar, ibland fungerar det, ibland får man se på håll hur nåt du kunde gjort glider förbi.

Hade tre alternativ för denna fredagskväll. Nr. 1 var foamparty på en klubb nere i Minneapolis, nr. 2 gamenight i Hopkins och nr. 3 var att gå och träffa John Lithgow, skådespelaren från bl.a. 3rd Rock From The Sun, originalversionen av Footloose och otaliga Broadwaypjäser. Min hostmoms uncle, numera bortgången, var John Lithgows bästa vän, så det var ganska klart att jag gick för att träffa honom.



Hade planerat att åka ner till Minneapolis och plocka upp Henna efter John Lithgow och åka med henne till Hopkins, men tydligen ändrades de planerna. Hade alternativet foamparty kvar alltså. Tänkte ändå inte traska in där med Minnetonka boots på fötterna och kasta de pengarna i väggen. Se, därför behöver man en bärbar garderob i bakluckan eller nåt. Så att man alltid är beredd. Så det blev bara ett möte med en skådespelare idag då. Inte dåligt det heller måste jag säga. Borde nog ta och kolla lite 3rd Rock From the Sun nu tror jag...

No comments:

Post a Comment