Thursday, February 2, 2012

Voting and Singing

På lördagen var det sista dagen att rösta på Finlands president utomlands. Så jag plockade upp Henna från downtown och vi åkte till Finlands honorära konsulat och fyllde i våra röstesedlar och stoppade in dem i x antal kuvert för att flygas till Finland samma eftermiddag.



Sen körde jag hem Henna och åkte själv hem, för att träffas med CC och Ida och gå på middag på en mysig restaurang i White Bear Lake innan vi åkte vidare till Bierstube dit vi hade blivit bjudna på en liten konsert av dem som ofta sjunger där på tisdagarna. De var såklart jätteduktiga, som alltid.

När konserten var slut åkte vi till ett garage för att jamma med dem. De hade byggt upp en scen och hade en massa olika instrument och mikrofoner där, det var jätte häftigt. Alla bara gick upp på scenen och började spela tillsammans. Efter en stund gick också Ida upp och sjöng lite. CC och jag som är av det mindre musikaliska slaget nöjde oss med att använda vattenflaskor och hårborstar som mikrofoner, dansade omkring och spelade lite trummor. Innan vi åkte bjöd de in oss igen, så mer jamkvällar kommer det nog bli.



No comments:

Post a Comment