Friday, March 9, 2012

Blind Date

Nu känns det jättemycket som att jag glömt hälften av vad som hänt medan bloggen var blockad, men det får vi leva med..

Nu är jag i alla fall ifatt och kan skriva om IKVÄLL. CC fick två biljetter till en teater som heter Blind Date, så vi åkte på den ikväll i St. Paul.



Den var otroligt rolig! Kvinnan på bilden alltså improviserar hela teatern tillsammans med en man från publiken som hon väljer i början. Det hela är alltså 100 procent improvisation. Hon är en fransk tjej som går på blind date med killen från publiken. Vi tjöt av skratt!  Det var lite pinsamt i vissa situationer, killen från publiken var ju verkligen bara en vanlig kille som hade tänkt komma på en vanlig teaterkväll, han hade ju ingen aning om att han skulle stå på scenen själv genom hela pjäsen!

Innan teatern började gick det runt en kille med rosa små lappar med komplimanger som han gav åt oss. Vi pratade en god stund innan teatern började, och sen såg vi honom peka ut oss åt henne på bilden, så vi var ju livrädda att vi skulle hamna upp på scenen också, haha.

Efter teatern dock kom han och pratade med oss igen. Han är alldeles fantastisk. Han kan ha världens tjockaste franska accent, för att sen byta till normal amerikanska, för att i nästa stund hoppa till värsta bondedialekten. På scenen använde han alla tre sätt att tala och man fick kolla två gånger för att vara säker på att det är samma kille. Ja dessa teatermänniskor, det är inte lätt att vara bra.

3 comments:

  1. Ecka tycks ha första tjing på gossen, eller va Miffu?

    ReplyDelete
  2. Haha, min gosse kan också breda på med den tjockaste franska accenten ever, så det är väl inget speciellt precis ;) muahahaa!

    ReplyDelete
  3. Men den här gossen är inte fransk! Ha.

    ReplyDelete